top of page
AndligaVikingar.jpg
Norden714 Lion Logo Yellow.png

BLI BÖNEKRIGARE

Bli en av Tiotusen tränade Bönekrigare i #Norden714 som gått igenom Böneskolan och dagligen ber för väckelse och Guds kallelse på Nordens länder!

”Drag upp på berget…och ta med dig tiotusen man”

—Domarboken 4:6 (se 5:9, 18)

1. GÅ IGENOM BÖNESKOLAN


Bli tränad som Bönekrigare med en gratis Böneskola på fyra videolektioner med studiebok. Tusentals har fått hjälp och inspiration genom denna praktiska undervisning om hur man kan få ett fungerande, personligt böneliv.

2. ÖVERLÅT DIG ATT BE DAGLIGEN FÖR VÄCKELSE I NORDEN

Efter Böneskolan, gör en överlåtelse till att – med Guds hjälp – ropa till Gud och be varje dag för den utlovade väckelsen i Nordens länder så som den Helige Ande leder dig enligt mönstret i 2 Krön. 7:14. Gud hör bön!

3. REGISTRERA DIG SOM TRÄNAD BÖNEKRIGARE

Registrera att du har slutfört hela Böneskolan och gjort din överlåtelse till daglig bön. Du får då ett diplom från Norden 7:14 och blir en av de tränade Tiotusen Bönekrigarna för väckelse utöver Nordens korsmärkta länder – Danmark, Finland, Färöarna, Island, Norge, Sverige och Åland! 

 

SÅ HÄR KAN VI BLI TIOTUSEN!

Paulus skrev till Timoteus: "Och det som du har hört av mig inför många vittnen skall du anförtro åt pålitliga människor, som i sin tur skall bli utrustade att undervisa andra.” (2 Tim 2:2) Detta är Bibelns oslagbara lärjungaskapsmodell. Var och en tar ansvar att lära ut till andra det man själv har lärt sig och börjat praktisera!

Samla två eller tre bedjare till att gå igenom Böneskolan med dig och uppmuntra dem att överlåta sig till daglig bön för väckelse och anmäla sig till Tiotusen bönekrigare! Be dem att att göra samma sak och samla två eller tre bedjare till en Böneskola.

 

Om alla gör detta en gång i kvartalet blir vi tio tusen på bara ett år! 

 

Här är ett räkneexempel på hur detta kan fungera utifrån 125 bedjare.
 
125 bedjare som gått igenom Böneskolan förmedlar den vidare till två bedjare var. Det blir då efter första kvartalet 125 + 250 = 375 bönekrigare.

375 som gått igenom Böneskolan för den vidare till två var. Det blir då efter andra kvartalet 375 + 750 = 1.125 bönekrigare efter ett halvår.

1.125 som gått igenom Böneskolan för den vidare till två var. Det blir då efter tredje kvartalet 1.125 + 2.250 = 3.375 bönekrigare.

3.375 som gått igenom Böneskolan för den vidare till två var. Det blir då efter fjärde kvartalet 3.375 + 6.750 = 10.125 bönekrigare i Norden 7:14 mobiliserade på ett år!

 

Tänk igenom vilka två personer (eller fler naturligtvis) som du kan samla till en Böneskola i ditt hem eller din församling och som du kan göra till lärjungar som gör likadant och för Böneskolan vidare till andra! Upprepa detta fyra gånger.

"Och det som du har hört av mig inför många vittnen skall du anförtro åt pålitliga människor, som i sin tur skall bli utrustade att undervisa andra.” (2 Tim 2:2)
 

”Drag ut, drag ut genom portarna, bered väg för folket! Bana, ja, bana en väg och röj bort stenarna, res upp ett baner för folken! Se, HERREN förkunnar till jordens ände: Säg till dottern Sion: Se, din frälsning kommer! Se, han har med sig sin lön, hans segerbyte går framför honom. Man skall kalla dem ’det heliga folket’, ’HERRENS återlösta’. Och du skall kallas ’den eftersökta’, ’staden som inte blir övergiven’.”

—Jesaja 62:10-12

bottom of page