top of page
NordenMapNight1600v3.jpg
  • Skribentens bildLars Enarson

”Valet är ditt: väckelse eller undergång!” - Birger Skoglund

Uppdaterat: 18 feb. 2020

Evangelist Birger Skoglunds allvarliga profetia till Sverige framburen på Smålandskonferensen, Ralingsås den 14 juli, 2018

Birger Skoglund berättar att han kände sig som Esra i Bibeln när han skulle förmedla denna profetia från Herren till Sverige. Han ville lägga sig på marken och gråta.


”Sverige, Sverige, Sverige. Idag måste du lyssna till min röst. Idag vill jag tala till dig du rikt benådade land. Idag vill jag varna dig för att fortsätta gå den gudsfientliga väg som du har vandrat på under så lång tid.


Jag talar idag säger Herren till er ledare för landet med politisk makt. Ni har låtit er förblindas av omoralens och dekadensens andemakt. Vänd om säger Herren innan det är för sent! Du har tillåtit högljudda påtryckargrupper som RFSL och deras allierade stormtrupper att förblinda ditt omdöme. Du har öppnat dig för allt som står mig emot. Det är därför, det är därför, som våldet regerar på dina gator och torg i stad efter stad. Därför har också livet blivit outhärdligt för många. Du har släppt in hatets ande mot mitt Ord. Du förnekar mitt egendomsfolk Israel det land som jag har givit dem och du förnekar dem den stad som är deras.


Du är fräck i ditt uppror mot mig säger Herren. Du håller dig för klok och balanserad. Du menar dig vara vidsynt men sanningen är en annan. Du är blind och döv för mitt Ord. Därför gör du alltid fel saker på ett felaktigt sätt.


Sverige, Sverige, Sverige! Mitt tålamod med din synd är slut. Jag hade straffat dig för länge sedan om det inte varit för en liten, föraktad skara av mina barn som kämpade och bad för landet. Dem som du har föraktat ska nu bli ärade.


Jag talar till er förkunnare som låtit er förföras av otrons ande. Till er som allierat er med gudlösa politiker. Ni har gjort saken värre eftersom ni släppt in främmande läror och blandat mitt evangelium med främmande gudar. Ni som tror att ni är stora och mäktiga är i själva verket svaga och ynkliga. Ni har förlorat den verkliga gemenskapen [med mig]. Jag avskyr era häftiga gudstjänster som inte är värda att kallas gudstjänster.


Men idag, ikväll, vill jag ge dig [Sverige] ett nytt erbjudande säger Herren. Ett erbjudande av nåd. Idag vill jag ge dig en härlighet, en väckelsens präriebrand från norr till söder, från öster till väster. Jag vill rena resdräkten på er mina barn.


Jag vill ge dig Sverige ett nytt namn. Du ska inte längre heta världens mest sekulariserade land. Du skall kallas det upprättade landet. Jag ställer dig inför ett viktigt val: Vill du se en helig brand över dina städer och byar eller föredrar du ogudaktighetens störtflod slå ner och ödelägga landet? Valet, valet, valet är ditt. Valet är ditt. Valet är ditt.” 
467 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page